Locuitorii din Mica vor avea in sfarsit apa la robinet! SERIOS?!

apa la robinetDupa ani lungi de asteptari, locuitorii din comuna Mica pot spune ca anul acesta sunt in sfarsit intr-o zodie norocoasa. Defapt, la cat de mult isi doresc ca locuintele lor sa fie racordate la apa curenta, ar putea spune chiar ca “l-au prins pe Dumnezeu de picior”. Primarul comunei aflata la doar 3 kilometri de municipiul Dej a decis ca este momentul ca si concetatenii sai sa aiba parte de utilitati si sa simta cu adevarat ca traiesc in anul 2014. Ce l-a determinat pe primar sa le faca o asa bucurie celor care i-au acordat votul timp de trei mandate, ne-a povestit chiar el:

“Pana acum nu am dat o importanta prea mare acestui amanunt nesemnificativ, apa curenta in casele oamenilor. Eu acasa am si apa si gaz, si cred ca acest lucru este mai mult decat  suficient pentru comuna noastra. Totusi, zilele acestea ceva m-a facut sa imi schimb parerea. Sunt nascut in anul 1942, dupa cum toti locuitorii stiu. Din curiozitate, mi-am verificat zodiacul chinezesc in functie de data nasterii mele, si toate planurile de viitor ale comunei pentru acest an am fost nevoit sa le schimb cand am vazut ca sunt nascut sub semnul apei…Am renuntat chiar si la cele doua miliarde de lei alocate de curand pentru repararea acoperisului primariei”, ne-a declarat primarul din Mica.

La inceput, am pus la indoiala spusele primarului de acolo, dar verificand si noi zodiacul chinezesc al anului in care s-a nascut edilul comunei Mica, ne-am dat seama ca are dreptate: Toti cei nascuti intre 15 februarie 1942 si 4 februarie 1943 sunt sub semnul calului, avand ca element apa”, conform horoscopului chinezesc.

Am apelat chiar si la Urania, binecunoscuta astroloaga, care se poate lauda ca are in palmares cititul viitorului in cafea, stele, luna, soare, nori si chiar prospecte de medicamente. In doar cateva minute a verificat numerologia chinezeasca in functie de datele primarului din Mica si nu s-a aratat deloc surprinsa de hotararea luata de edil.

“Esta nascut sub semnul calului, avand ca element apa. Calul este independent, sigur pe sine, amabil, popular. Este guraliv, dispus şi la gesturi bruşte, necugetate. Este neatent, de aceea poate părea egoist. Se teme de eşec, nu-i place să repare greşelile comise, mai degrabă îşi schimbă direcţia, si uite ca si-a schimbat-o”, ne-a declarat in exclusivitate astroloaga Urania.

Din pacate pentru locuitorii comunei Mica, daca isi doresc si gaz metan, horoscopul chinezesc nu are vesti prea bune. Atat anul 2014 cat si anul 2015 se afla tot sub semnul calului, dar au ca element “lemnul”, iar conform interpretarilor facute de edil, ar fi un gest cu totul necugetat sa incerce sa se opuna astrelor chinezesti.

Articol vizualizat de 1609 ori

Share on Facebook

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *